16 Mayıs 2011 Pazartesi

ELMA CİPSİ



ELMA CİPSİ ya da ELMA KURUSU


MALZEMELER:
  • 2 adet yesil elma
  • 1 cay bardagi toz seker
  • 3 cay bardagi icme suyu


YAPILISI:
  1. Toz sekeri su ile ocaga alip kaynatiyoruz. 
  2. Sekerli su kaynadiktan bir kac dakika sonra ocagi kapatiyoruz.
  3. Elmalari alaca soyup ince ince dilimliyoruz.
  4. Dilimledigimiz elmalari hazirladigimiz sekerli suya yatirip buzdolabinda 12 saat bekletiyoruz.
  5. Elma dilimlerini tek tek kurulayip firin tepsisine diziyoruz.
  6. Onceden isitilmis 100 derece firinda 1 saat pisiriyoruz.

7 yorum:

  1. hiç duymadığım bir tarif canım.elmalar süper görünüyor.ellerine sağlık.öpüyorum.

    YanıtlaSil
  2. CANIM TARIF SUPERMIS.MUTLAKA DENEMEK LAZIM...

    YanıtlaSil
  3. Bebde ilk kez gördüm bu tarifi..
    Nefiss görünüyor.
    Ellerine sağlık canım.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. nefis gözüküyor :) burada neredeyse her türlü meyvenin kurusunu bulmak mümkün.. eline sağlık sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  5. Yorumlariniz icin hepinize tesekkur ederim. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  6. I ԁo not еven know how I enԁed up herе,
    but I thought thіs рost was great. I ԁo nοt
    knοω ωhо you arе but ԁefinitеly you're going to a famous blogger if you aren't already
    ;) Cheers!

    Mу site; seopressor version5

    YanıtlaSil
  7. Ηi! Do уou usе Tωitteг?
    I'd like to follow you if that would be ok. I'm unԁoubteԁly enjoying yоur blog аnd
    look foгward to new posts.

    Ηerе is my web page: SEOPressor V5 review

    YanıtlaSil

Bugun sen de yorum birakmak ister misin?