15 Mayıs 2011 Pazar

FIRINDA KARISIK KIZARTMA





Gercekten nefis oluyor. 
Hem lezzeti yerinde hem az yagli oluyor hem de etraf batmiyor :)
Biraz sivi yag ile 200 derecede 30 dk.






Tabi sarimsakli yogurdu unutmuyoruz servis ederken...

3 yorum:

  1. sarımsaklı yoğurtlu yenmezmi canım benim.harika olur.ellerine sağlık.öpüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Cok kolay ve temiz dediginiz gibi. Ben hic kizartma yapmiyorum, herseyi firinda az yag ile pisiriyorum. Elleinize saglik...

    YanıtlaSil
  3. Yorumlariniz icin tesekkur ederim.
    Evet ben de firini cok kullaniyorum, olmasa napardim bilmiyorum :)
    Ben de opuyorum Sevda ablacim

    YanıtlaSil

Bugun sen de yorum birakmak ister misin?