3 Mart 2012 Cumartesi

ZEYTINYAGLI YAPRAK SARMASI


LIMONLU YAPRAK SARMASI








Zeytinyagli sarmalariniz pismek uzereyken yani ocagi kapatmaniza 5 dakika falan kala uzerlerine limon suyu gezdirip kapagini kapatin. Bu gercekten sarmalarin lezzetine lezzet katiyor. Yalniz dikkat edin basta degil pisirmenin sonunda yapiyoruz bunu ki amacimiza ulasalim.

Dinlenmis sogumus zeytinyagli sarmalari limon dilimleri ve yogurt ile servis edebilirsiniz...

10 yorum:

  1. ellerine sağlık canım
    mmm mis olmuş
    :))

    YanıtlaSil
  2. canım bebiş mi bekliyorsun seni yeni takip etmeye başladığımdan bilmiyorum hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin.sarma harika resimi görünce tık yaptım hemen:)) sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. bunu bir arkadaşımın annesinden öğrendim inan tadı şenlendiriyor limon çok etkili, kayınvalidenin ellerine sağlık:) sayılı gün çabuk geçer bizler de oğluşunu çok merak ediyoruz:)

    YanıtlaSil
  4. Çok kısmetli bir bebekmiş,böyle devam etsin inşallah.
    Sarma da iştah açıyor:)

    YanıtlaSil
  5. Canım senin heyecanın benide sardı, heleki kucağına alıp miss gibi kokusunu içine çekince verdiği mutluluk bulunamaz.
    Sağlıkla gelsin inşallah.
    Sarmaya bayılıyorum oturup sarıyorum ama bana kalmıyor.
    Ellerine sağlık kayınvalidenin.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Kim yaparsa yapsın bu güzel sarmaları, resımleyen sen oldugun ıcın sagol.Yapanın ellerıne saglık ne çok sevılıyor bu yaprak sarma.Bizim evdede severek tüketiliyor.Guzel bır pazar diliyorum.

    YanıtlaSil
  7. allahım hayırlısıyla tamımına erdirsin inşallh.

    kayınvalidedinde ellerine sağlık....

    YanıtlaSil
  8. kayınvalidenin ellerine sağlık cnaım.çok severim bende.afiyet bal olsun.öpüyorum.

    YanıtlaSil
  9. ayyy nefıs nefıs bana gondersene bunlardan lokum gıbı hemen hemen yıyeyım ellerıne sağlık canım süper

    YanıtlaSil

Bugun sen de yorum birakmak ister misin?